Salaista seksiseuraa

salaista seksiseuraaNetti on ehdottomasti paras ja huomaamattomin keino löytää itselleen salaista seksiseuraa. Netissä voit aluksi pysyä täysin anonyyminä ja tapaamiset on helppo sopia viestien avulla.

Yleensä kannattaa välttää suuria ja suosittuja deittipastoja, joilla haetaan seuraa pääasiassa tositarkoituksella. Näillä saattaa helpommin törmätä tuttuihin ihmisiin ja yleensä kaikki profiilit ovat luettavissa myös rekisteröimättömille käyttäjille. Tämä tarkoittaa sitä, että kuka tahansa voi löytää profiilisi.

Kaikkein paras vaihtoehto on etsiä seuraa salaiseen seksiseuraa ja eroottisiin seikkailuihin erikoistuneilta deittisivustoilta. Näillä sivustoilla profiilit eivät ole julkisia, ja niiden käyttäjäksi ei eksy aivan kuka tahansa. Seuraavassa on esitelty muutama sivusto, joilta löytää salaista seksiseuraa.

Aloita salaisen seksiseuran haku tästä!

Miten pitää seuranhakunsa salassa?

Kiinnijäämisen riski on suhteellisen pieni, kun seuranhaku tapahtuu netissä. Kannattaa kuitenkin hieman miettiä, mitä voisi tehdä sen eteen, että pitää seuranhakunsa salassa. Tärkein keino on etsiä salaista seksiseuraa ainoastaan siihen erikoistuneilta sivustoilta. Suuret ja suositut deittisivustot ovat erittäin huono vaihtoehto salaisen seksiseuran etsintään. Niillä sinun profiiliisi törmää helposti joku tutun tuttu, joka pistää sanan kiertämään. Lisäksi suurin osa näiden sivustojen käyttäjistä ei hae ollenkaan salaista seksiseuraa. Kannatta ehdottomasti liittyä yhdelle tai useammalle sivustoista, joita suosittelemme. Hyvä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Naughtybook, C-Date ja Victoria Milan.

Omaa kasvokuvaa ei kannata lisätä profiiliinsa, jos toiveissa on salaista seksiseuraa. Omaan ilmoitukseen kannattaa tästä huolimatta lisätä jonkinlainen kuva, sillä se parantaa huomattavasti mahdollisuuksiasi löytää salasuhde. Voit laittaa profiiliisi esimerkiksi kuvan, jossa katsot kamerasta pois päin. Tälläisestä kuvasta kukaan puolituttu tuskin tunnistaa sinua.

Parhaat seksitreffit, joilla on tarjolla salaista seksiseuraa, ovat valitettavasti maksullisia. Pieni maksu kuitenkin kannattaa, sillä parempia vaihtoehtoja ei ole tällä hetkellä saatavilla. Kohtuullinen kuukausimaksulla saat todella hyvät mahdollisuudet löytää salasuhde. Lisäksi luotettavilla maksullisilla sivustoilla tietojasi käsitellään luottamuksella. Kannattaa kuitenkin huomioida, että kortilta veloitettu maksu näkyy luottokorttilaskussa. Muista siis pitää laskusi hyvässä tallessa.